21 Temmuz 2011 Perşembe

Edward Cullen Şarkısı - I wanna be Edward Cullen

18 Temmuz 2011 Pazartesi

Dış Güzellik mi ? İç güzellik mi ?

 İnsanlar arkadaş çevrelerini genellikle eli ayağı düzgün kişilerden oluşmasını ister. Arkadaşlarını seçerken ön planda olan dış görünüştür. Nasıl giyindiği, saçının hangi renk olduğu, konuşma tarzını her şeyden çok önem gösterir. Ama ne gariptir ki dış görünüş kadar içinin de güzel olduğu kuşkuludur. Görünüşü iyi olmayan kişilere karşı hep önyargılı olunur. Einstein'ın dediği gibi " Önyargıyı parçalamak atomu parçalamak kadar zordur " Ne yaparsa yapsın kişi dış görünüşüyle yargılanır
  Güzellik göreceli bir kavramdır. Herkese göre değişir. Kimisine göre dış görünüştür her şey... Görünüşe önem göstermek akılsızlıktan başka bir şey değildir. Her şeyden önce karakterin güzelliği önemlidir. En basiti insanlar evlenmeden önce sevgililik döneminden geçerler. Bir birlerini tanırlar ve dış görünüşten önce karakterlerini yargılarlar. Bu  sevgililik dönemi olmasa, insanlar direk evlense boşanmalar artar. Çünkü kişi bu dönemde karakterin dış görünüşten daha önemli olduğunu öğrenir. 
   Bir insanın dış görünüşün güzel olup karakterinin kötü olması karşıdaki kişiye ne kazandırır ? Hiçbir şey... Ama bunun tam tersi olursa aynı cevap verilmez. Benim " güzel " kavramını yansıtan kesinlikle iç güzelliktir. Herkesinde bu " güzel " kavramını akıllarında böyle olmasını umuyorum. Çünkü her şeyden önce karakter önemlidir. 
 Baktığın zaman her şeyi ile güzel olup, bir süre sonra çirlinleşen bir arkadas, bir dost, bir sevgiliden ise; baktığımda bi rşeye benzemeyen ama içini açtığımda çok şey veren bir arkadaş, bir dost, bir sevgiliyi tercih ederim.

Dizi Kıtlığı

 Bizim toplumumuz dizi manyağıdır. Neredeyse her evde ya anneniz ya da babanı mutlaka bir diziyi takip ediyordur. Onların yaş aralıklarına göre çok iyi diziler var. Bunlara en basit örnek Muhteşem Yüzyıl, Küçük Sırlar... Biraz daha ağır içerikli dizilere bakarsak Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Fatmagül'ün Suçu Ne? gibi örnekleri verebiliriz. Ama bunların hangisi gençlik dizisi. Gençlikten kastım, yaş aralığı getirmek gerekse, 12-18 yaş arası.18-25 yaş arası için zaten kaliteli diziler var. Derin Sular, Çakıl Taşları, Dinle Sevgili, Deniz Yıldızı gibi diziler zaten bu yaş aralığı için yapılmış. Ama biz oturup bunları izleyemeyiz. Sizce bu diziler bize göre mi ? Biz oturup hocası sandığı  adamın babası çıkan bir kızın, her türlü şansızlığa uğramasını mı izleyeceğiz ?  Bu ergenlerin izleyeceği bir dizi mi ?

14 Temmuz 2011 Perşembe

Demi " Skyscraper " Hakkında Konuştu

Demi Lovato: "Eğer vücuduma önceden davrandığım gibi davransaydım şu an hayatta olamazdım... Her gün devam ettiğim bir yolculuk, ve kesinlikle hayatımın sonuna kadar vermem gereken bir mücadele olacak. Bazen düşünüyorum, 'Neden o zamanlar normal olamamıştım?' diye.. Mükemmel olamayacağım, ama.. günün sonunu getirebilirsem, önemli olan da bu."

Demi'nin sesi hayatından geçen her erkekten sonra zarar verdiği için daha güçsüzdü, tedaviye girdikten sonra Skyscraper'ı tekrar kaydetti.

"Aynısını hissettirmedi, o yüzden orjinal olanını kullandık. Benim için çok sembolikti.. Tedaviden önce kaydettiğim bir şarkı ve bir mesaj veriyor. Olayl

12 Temmuz 2011 Salı

Efsane Geri Döndü ! Demi'nin Skyscraper'ı !

 Bu Demi için sıradan bir single değil. Bunun onun için yeri çok farklı çünkü bu albümde anıları saklı. Hayranlarına güçlü olmalarını sağlayacak bir single... Demi gerçekten muhteşem bir kişiliğe sahip.
Sözleri:
Skies are crying
I am watching
Catching teardrops in my hands

11 Temmuz 2011 Pazartesi

Zendaya Coleman “Hot & Cold” Video Klibi

Bende bekliyordum hangisi şarkıcı olmaya karar vericek "Bella mı Zendaya mı ?"diye. Sanki her Disney yıldızı şarkı söylemek zorundaymış gibi... Zendaya mümkünse sen oyunculukta devam et olur mu ?


4 Temmuz 2011 Pazartesi

Demi'den yeni single Skyscraper (Gökdelen)

 Yazın gelmesiyle albüm sezonu da açılmış bulunmaktadır. Girişi Britney'in " I Wanna Go " adlı video klibiyle yaptıktan sonra ardından Selena ve Joe büyük bir çıkış yaptı. Sıradaki ise Demi. Demi rehabilitasyona girmeseydi bu single çoktan çıkmıştı ama kısmet bugüneymiş. Single'ın kapağı hayranlarla paylaşıldı ve çıkışının 14 Temmuz'da olacağı belirtildi.Single'ın adı Skyscaper... Bu da Gökdelen anlamına geliyor.Aynı zamanda Demi " Bu benim ilk single'ım ve benim için çok özel. " dedi.


2 Temmuz 2011 Cumartesi

Sanal Dünya

   Yeni gelişen gençliğin en büyük sorunlarından biri de bilinçsiz bilgisayar kullanımıdır. Bu kullanıcılar 2 gruba ayrılır. Bilinçli ve bilinçsiz kullanım... Bilinçli kullanıcılar tamamen kendini geliştirmek için bilgisayar başındadırlar. Onlar için zaman önemli değildir, uzun süre başında kalabilirler çünkü boşa geçen bir süre yoktur. Bilinçsiz kullanıcılar için de zaman önemli değildir çünkü kendilerini o kadar çok kaptırmışlardır ki zamanın geçtiğini bile anlamazlar. Bilgisayarı oyun ve sosyal ağ için kullanırlar. Birde ödev ya da iş yapmak için başına geçip saatlerce başka şeylerle ilgilenenler vardır -ki onlar belirlediği amacın çok uzaklarındadırlar. Aileler ne kadar oynamama konusunda israr etseler bile hep aynı şey olur, kullanıcı bilgisayarla buluşur.

1 Temmuz 2011 Cuma

Joe Jonas - See No More Sizlerle !

 Böyle bir şarkı, böyle bir klip, böyle bir ses olamaz ! Süper... Klibine bayıldım. Uzun süre uğraşsalar bile bu kadar kaliteli film yapamazlar !
Copyright © 2015 Neler Oluyo?
| Distributed By Gooyaabi Templates