20 Eylül 2011 Salı

Taylor Swift ve Hayley Wiliams Düeti

Yeni Dizi; Secret Circle / Gizli Çember


 Dün keşfettim bu diziyi... Malesef  Türkçe dublajı yok, altyazılı ama bu sizin İngilizce'nizi geliştirmenize de yardımcı olur. Dizi babası ölmüş bir kızı ele alıyor. Ardından kızın annesi ölüyor ve büyükannesinde kalmak için kasabasını terkediyor. Burda tanıştığı arkadaşlarında farklı bir şeyler olduğunu seziyor. Bir gün arkadaşları cadı olduklarını ve onun da cadı olduğunu açıklıyor. Annesinin, babasının hatta büyükannesinin... Tam 6 büyücü birleşirse halkanın oluşacağını ve 6. kişinin de o olduğunu söylüyorlar. Eğer halkayı oluşturabilirseler çok güçlü olacaklarını da ardından ekliyorlar. Bu arada dizide çocukların ebeveyleri bunların böyle bir planı olduklarını bilmiyorlar. Ve böyle bir şey olmasın diye, gizliden planlar yapıyorlar.
Dizi Vampir Günlükleri'nin yazarı L. J. Smith'in kaleminden çıkıyor. Secret Circle'ın bir de kitabı var ama henüz Türkiye'de Türkçe çevirisi yok. Ama her Cuma buradan izleyebilirsiniz İzlemek İçin Tıklayın

Unbroken iTunes'de 1. sıada !


Demi Lovato'nun merakla beklenen albümü Unbroken bugün (20.09.2011) çıktı. Daha çıkalı 24 saat bile olmadan iTunes'de Adele'i sollayarak birinciliği kaptı. Umarım bu böyle devam eder :) 

19 Eylül 2011 Pazartesi

Ian ve Nina Resmen Birlikteler!



Geçtiğimiz günlerde düzenlenen  2011 Primetime Emmy Awards'da en gözde çift Ian ve Nina'ydı. Muhabir, Nina'ya Ian'ın nerde olduğunu ve kırmızı halıda beraber olup olmayacaklarını sordu. Nina ise Ian'ın kırmızı halıda olduğunu ve yanında olursa onun kolunda olacağını belirtti.Muhabir ardında Ian'la olan ilişkilerini ele aldı. O da bunu yalanlamadı. Muhabir "Ian Somerhalde çok yakışıklı." dediğinde Nina sadece " O kesinlikle..." dedi ve cümlesini bitirmedi. Ardından bu konulara pek girilmesini istemediğini ve biraz utandığını söyledi.Ama benim dikkatimi çeken başka bir şey oldu. Sanki Nina aralarında bir şey olduğunu ama tam isimlenmediğini belirtmeye çalıştı gibi geldi. Göreceğiz...


 Çok şekerler ya ^.^ Sonunda birlikte olduklarını söylediler!

18 Eylül 2011 Pazar

Google Translate'in Beyni Sulanmış

 Google Translate'in saçma sapan çeviriler yaptığını gördük. Ama bu bizi kahkahaya boğulmamıza yetti :D Mahmut Tunçer'le Jennifer Lopez'in ne alakası var ?! İnanmıyorsanız kendiniz deneyebilirsiniz. translate.google.com.tr/Mahmut%Tuncer

Resmi büyük görmek için üzerine tıklayın.

8 Eylül 2011 Perşembe

Justin'in Yeni Arkadaşıyla Tanışın !


 Justin Bieber, 7 Eylül'de bir akvaryuma gitti ve bu resmi Twitter'dan paylaştı. Ardında; 
 " Dün yeni arkadaşımla takıldım." dedi.

7 Eylül 2011 Çarşamba

Selena Gomez'in Geçici Dövmesi

Vampir Günlükleri 3.Sezon 3.Bölüm Konusu !

 Vampir Günlükleri'nin 3. sezon, 3. bölümünün resimleri internete konuldu ve bölümün adınının " Melez (Hybid)" olduğu açıklandı.

Klaus ve Stefan Chicago'ya gelir.Orada bir vampir ile görüşürler. Chicago'ya gidişi,Stefan'ın kendi vahşi geçmişteki en şok edici bir bölümlerden biri ile ilgilidir .Damon, beklenmedik bir kaynaktan ; Stefan ve Klaus'un nerede olduğunu hakkında ipucu alır .Sonrasında Elena ile onların peşine düşerler .
Bu arada Mystic Falls'da Şerif Forbes ,Tyler ve Caroline hakkında endişelidir ve yanında dizinin yeni konuk oyuncusu vardır.



6 Eylül 2011 Salı

Jensen, Supernatural'ın 7. Sezonu Hakkında Konuştu



 Beğenerek izlediğimiz Supernatural'ın 7. sezonu 23 Eylül Cuma akşam The CW kanalında sevenleriyle tekrar buluşacak. Tabi biz Türkçe altyazısını beklemek zorunda kalacağız. Jensen Ackles'le  (Dean) yapılan kısa bir ropörtajda olacakları tahmin etmek biraz güç. Çünkü bizim bildiğimiz şeyleri söylemiş. Tüm ropörtajı ele alırsak tek öğrenebileceğiz şey 7. sezon Sam'in üzerine kurulu olduğu...

 "Esasında bu sezonki konu dünyada yeni bir kötülüğün var olacağı ve çocukların yetersiz kaynaklarıyla bunlarla mücadele etmek zorunda kalacakları. Bu, gerek Dean ve gerekse de kardeşi Sam için zor bir durum olacak " 

Sabırsızlıkla 7. sezonu bekliyorum.
Eğer siz Supernatural  karekteri olsaydınız, bu kim olurdu ?

Taylor Swift ve Taylor Lautner Tekrar Birlikte ?


Taylor Swift, Ryan Seacrest'ın radyo programında " Taylor'la tekrar birlikte misin ? " sorusunu yanıtladı.

 " Biz inanılmaz yakın arkadaşız. Bu yeni bir şey değil. İnsanlar saçma şeyler yazıyor. Biz gerçekten iyi arkadaşız. "

Miley Nedime Oldu

 Miley, Jen Tolorico adındaki arkadaşınn nedimesi oldu. Kısa saçları ve mini elbisesi ona çok yakışmış. Bu saç kesimi ve rengi eskisinden daha iyi ve Miley'i tam yaşında göstermiş.

5 Eylül 2011 Pazartesi

İyi Ki Doğdun Kat!

 Bugün, Vampire Diaries'teki performansıyla hayran sayısı ikiye katlayan, başarılı şarkıcı, oyuncu, model ve dansçı Katherina Graham'ın doğum günü.Şimdi farkettim; kızın 10 parmağında 10 marifet :D 22 yaşına girecek ama minyatür olduğu için daha küçük gösteriyor. Katherina'e dileklerinizi twitter.com/katgraham 'dan iletebilirsiniz :)

Twitter Arkaplanları

Emeğe saygı.Alıntı yapmazsanız, yaparsanız da kaynak belirtirseniz sevinirim :) Umarım beğenirsiniz, güncellenecektir.
[Resimleri Büyütmek İçin Üstüne Tıklayın] 

Joe ve Demi Tekrar Arkadaşlar!


  Geçdiğimiz hafta MTV'nin düzenlediği ödül törenine Demi'de katılmıştı. Selena Gomez'le arkadaşlıklarınını hiç bitmediğini göstererek, Delena fanlarını sevindirmişti. Demi, muhabirlerden gelen sorulara " O benim en yakın arkadaşım " diyerek son noktayı koymuştu.  Aslında  o gece ön planda olan Delena değildi, Jemi'ydi. Demi, aylar sonra Joe Jonas'la ilk defa görüşmüştü. Tabii herkesin aklına " Jemi tekrar mı doğuyor?" sorusun geldi. Ama bana kalırsa kesinlikle böyle bir şey yok. Sadece kısa bir konuşmaydı. Ardından meraklı muhabirler Joe Jonas'la Demi hakkında kısa bir röportaj yaptı.

" O gerçekten tatlı. Onun için gittim (Ödül Dörenine) ve halıda kısa bir konuşma yaptık. Başka bir zaman, kırmızı halı dışında tekrar görüşeceğiz. Onu iyi gördüğüm için  mutluyum.  Onu tekrar görmek  güzeldi "


 Bence bu sadece iyi bir arkadaşlığın tekrar başlamasına işaret. Açıkçası ben başka bir şeylerin tekrar olacağını zannetmiyorum
Copyright © 2015 Neler Oluyo?
| Distributed By Gooyaabi Templates