29 Haziran 2012 Cuma

Adele Hamile!


24 yaşındaki İngiliz şarkıcı Adele erkek arkadaşı Simon Konecki'den hamile! Yanlış okumadınız, Adele anne oluyor Bu haberi Perez Hilton'da onayladı..Aynı zamanda Adele'ın nişanlı olduğu dedikoduları da ortada geziyordu. Sarı yüzüğü de bu dedikodulara bir cevap oldu.
Simon ve Adele

Part Of Me Galasından Sonra Yapılan Parti

Katy Perry;  Part Of Me filminin galasından sonra yapılan partiye Robbert Pattinson, Selena Gomez ve Justin Bieber gibi bir çok ünlü katıldı. Parti, Kaliforniya'da Boosty Bellows adlı gece kulübünde kutlandı.

Katy Perry; Part Of Me Filminin Galası


Hayatını hayranlarıyla paylaşmak isteyen ünlüler kervanına Katy Perry'de katılarak Katy Perry; Part Of Me filmini yaptı. Filmin 5 Temmuz'da vizyona gireceği bildirildi. Filmin galası ise geçtiğimiz günler düzenlendi. Galaya bir çok ünlü isim katıldı ve Katy kırmızı halıda, kırmızı elbisesiyle çok şık görünüyordu. Gecede Katy Perry sahne de, misafirlerine büyük bir müzik ziyafeti yaşattı. İşte o geceden görüntüler;











27 Haziran 2012 Çarşamba

Demi Lovato ve Niall Horan Her Gün Mesajlaşıyor


One Direction grununun sevimli üyese Niall, bildiğiniz gibi aşırı derecede Demi hayranı. Demi ve Niall iki üç kez buluşup kaynaştılar. Hatta iddialara göre Niall, Demi'nin kız kardeşleriyle bile tanıştı.  Şimdiki haber ise onların her gün mesajlaştıklarını bildiriyor. Ve Simon Cowell bu ilişkiyi destekliyor. Simon, Heat Magazine'e verdiği röportajda; "Niall gerçekten aşık. Sürekli Demi'ye çiçekler gönderiyor ve Demi onun tatlı olduğunu düşünüyor." dedi. One Direction grubu da X-Factor programından doğmuştu. Jüride yine Simon vardı yani Simon, Demi'yi de Niall'ı da tanıyor.Çoğu Demi hayranları bu ilişkiyi desteklese de bazı hayranların gönlü hala Jemi'de. (Joe&Demi) Ama Niall hayranları kesinlikle Demi ve Niall'ın birlikte olmasını istiyor.

Published with Blogger-droid v2.0.6

23 Haziran 2012 Cumartesi

Hilary Duff Oğlunun Resmini Hayranlarıyla Paylaştı

Hilary oğlunun resmini hayranlarıyla 22 Haziran'da paylaştı ve "Acaba bu küçük hindi neye surat asıyor." dedi.

Rihanna ve Chris Tekrar Birlikteler!?




 Bu fotoğrafı yabancı bir magazin sitesine bakarken gördüm ve şok oldum. Gerçeklik bakımından, 100'de 100 gerçek bir fotoğraf. Ama yeni olup olmadığı tartışılır. Ben Chris ve Rihanna birlikteliğini onaylıyorum. Ama Rihanna'yı dövmesi gerçekten taktir edilir bir şey değil. 

15 Tane Miley Cyrus Dövmesi Olan Adam

 Bu haberi görünce ağzım 5 karış açık kaldı. Bu adamın vucüdunda 15 tane Miley Cyrus'la ilgili dövme var! Artık bu hayranlık mıdır sapıklık mıdır orası muamma. Ama bu adamın sağlıklı bir birey olduğunu düşünmüyorum.

Pembe Saçlı Demi!


 Tabiki aklımıza ilk Demi'ye bu saç yakışmış mı yakışmamış mı diye sorular gelip fotoğrafa detaylı bakıcaz. Ama bu yaz saç uçlarını yeşil, mavi, kırmızı ve pembe gibi renklere boyatmak çok moda. Katy Perry ve Nicki Minaj bunlara birer örnek. Hatta Lady Gaga bunu abartarak tüm saçlarını böyle renklere boyatıyor.
 Gelelim Demi Lovato'ya... Bence gayet yakışmış, hoş durmuş. Sarı saçları da ona ayrı bir hava vermiş. Tabi yıllar geçtikçe Demi'nin tarzını değiştirdiğini görüyoruz. Bana kalırsa bu da Disney'in havasından kurtulup, bireysel bir şarkıcı, oyuncu ve yazar olarak tanınmak istenmesi. Ayrıca bu saç önerisinin ona Britney Spears'ın verdiği söyleniyor.
 Peki siz Demi'nin yeni tarzını beğendiniz mi? :)
Copyright © 2015 Neler Oluyo?
| Distributed By Gooyaabi Templates