31 Ağustos 2012 Cuma

We Are Never Ever Getting Back Together, Joe Jonas Hakkında?


 Taylor Swift'in yeni albümü Red'de bulunan bu şarkı hakkında bir çok dedikodular dolaşıyor. En çok konuşulan dedikodu ise Taylor'ın bu şarkıyı Joe Jonas'a yazma ihtimalinin olması. Her ne kadar Joe bunu yalanlasa da jurisi olduğu The Next: Fame Is At Your Doorstep programında bu şarkıyı duyduğunda, "Şarkıyı duyduğumda benden bahsediyorsun zannettim" dedi.

Şarkı;




Nick, Yeni Jonas Şarkısının Sözlerini Paylaştı!

 Jonas Brothers hayranlarına müjde! Nick Jonas, Twitter'da yeni şarkının sözlerinin bir kısmını hayranlarıyla paylaştı. Bu yeni bir single ya da albüm habercisi olabilir mi, göreceğiz. Ama Jonas Brothers'ın uzun bir aradan sonra tekrar sahnelere dönmesi müthiş bir şey. Şarkının sözleri ise şöyle
Where ever you’ve been. Where ever you’re going. You never too far, anywhere that you are.. Is where I’ll be.’ #Lyrics #JB2012

30 Ağustos 2012 Perşembe

Vanessa Hudgens Morocco'ya Gitmek İstiyor





Vanessa 29 Ağustos tarihinde yogadan ayrılırken kameralara yakalandı ve yüzünü saklamayı tercih etti.

 23 yaşındaki oyuncu, blogunda "Gitmek istediğim ikinci yer...Sahiller, dağlar ve lezzetli yiyecekler. Şu fotoğrafa bir bakın, mükemmel!" diyerek bu fotoğrafı paylaştı;



Demi Lovato, MTV Video Müzik Ödüllerinde Sahne Alacak

  Demi, yavaş yavaş ödül törenlerinde görev almaya başlıyor. Geçtiğimiz ay Kevin McHale ile Teen Choice Awards'ın sunucuğuluğunu yapmıştı. Bu seferde Eylül'ün 6'sında düzenlenen MTV Video Music Awards'da sahne alacağını, Twitter'da açıkladı. 


  Demi Twitter'da MTV Video Music Awards'da sahne alacağı için çok heyecanlı olduğunu ve buna inanamadığını söyledi. Bizde Demi'nin performansını görmek için çok heyecanlıyız! 6 Eylül'de MTV Video Music Awards'ı sakın kaçırmayın!

28 Ağustos 2012 Salı

2012 Yazının En İyi Şarkıları

Bu yaz, Türkçe şarkılardan çok, kulağımıza yabancı şarkılar aşina oldu.Bence en büyük örnek, Call Me Maybe. Carly, Justin Bieber'ın Call Me Maybe şarkısına çektiği videoyla tanındı. Daha sonra kendi bir müzik videosu çekerek, büyük bir patlama yaptı. Sizce bu yaz en çok iyi şarkı hangisiydi?



Perrie Edwards, Zayn Malik ile Evlenmek İstiyor


 One Direction grubunun sevilen üyesi Zayn, X-Factor'de tanışığı, Little Mix grubunun üyesi Perrie Edwards ile birlikte. Son zamanlarda Zayn'in Perrie'yi aldatma dedikoduları ortaya çıksada, ilişkileri hala devam etmekte. Bir dedikodu sitesi Perrie'ye, eğer şuan evlenebilse bu kişinin kim olabileceği hakkında sorular sordu. Perrie'nin cevabı ise;
Aslınd bu açık ve net.Bu kişi Zayn olurdu.

26 Ağustos 2012 Pazar

Blogu Facebook'tan Takip Edin!

 Uzun zamandan beri Facebook sayfası var ama pek takipçi yok. Ben istiyorum ki buraya gelen ilgi oraya da gitsin :) Beğenme sayısı arttıkça paylaşımlara başlayıp, admin alıcam. Hadi Neler Oluyo - Blog sayfasını beğenin!

Miley Cyrus Saçlarını Kestirdi. Düşünceleriniz?


 Sağda solda görmüşsünüzdür belki Miley'nin yeni saç stilini.. Tamamen kazıtmasa da baya kestirmiş saçlarını. Yeni stili hakkında olumlu yorumlar olsada genel olarak yorumların çoğu olumsuz. Bilmiyorum, bende beğenmedim şahsen. Belki de gözümün uzun saça alışmasından da kaynaklanıyor. Twitter'dan Miley'e baya eleştiriler geldi. Hatta Miley, dışarıda Liam ile paparazilere yakalandığında yüzünü kapattı. Söylenenlere göre eleştirilere fazla üzülüp ağlamış, bu yüzden yüzünü kapatmış. 




 Aslına bakarsanız bu onun kararı, onun hayatı. İstediğini yapar. Beğenip beğenmemek farklı bir şey, saygı duymak çok farklı bir şey. Ben beğenmedim, ama o bunu beğenip yapmışsa diyecek başka ne söz var ki?




12 Ağustos 2012 Pazar

Molaa :(

 Kısa bir mola. 28 Ağustos'tan sonra yine buradayım. Paylaşamadığım haberleri döndüğümde paylaşıcam. Herkese iyi tatiller, iyi ramazanlar ve iyi pazarlar :)

7 Ağustos 2012 Salı

Türkiye Jonas Brothers'ı İstiyor!


Facebook'ta yapılan etkinlik sonucu tüm Jonas hayranları toplanıp, Twitter'da TurkeyIsWaitingForJonas yazısını TT yapmaya çalışıyorlar.Tabi bu etkinliğe bende katılıyorum :3 Böylelikle Jonas'lar bunu görüp, Türkiye'deki hayranlarının farkına varacaklar. Belkide konser için Türkiye'ye gelirler. Yapmanız gereken çok basit, Twitter hesabınıza giriş yapıp bu yazıyı --> New Year New Album New Style New music videos. New Tour. They are back and this year TurkeyIsWaitingForJonas @PapaJonas ♥ RT'lemeniz.
Detaylı bilgiyi Facebook etkinliğinden alabilirsiniz.

Çabuk olun etkinlik saat 21:00'da başlıyor!

Miley Cyrus, Nişanlılık Yüzüğü Hakkında Konuştu


Miley, Liam ile olan nişanlılık dönemini daha detaylı olarak Marie Claire Dergisi'ne anlattı.
Bu benim için bir sürprizdi.Yüzük hakkında hiç bir fikrim yoktu. Daha önce nişanlanmak hakkında konuşuyorduk. Ve internetten bir şey gördüm ve bunun gerçekten hoş olduğunu düşündüm.Ama genellikle altın takarım. Bu yüzüğü gerçekten çok sevdim, eski ve bir hikayesi var. Mutluyum çünkü bu taktığım diğerki yüzüklere benzemiyor.

4 Ağustos 2012 Cumartesi

Bella ve Zendaya'dan Yeni Müzik Video "Fashion Is My Kryptonite"

Bella ve Zendaya'nın yeni müzik videosu sonunda çıktı! Tabii bununla birlikte klibe ait fotoğraflarıda buldum. Klibi izlemeyi ve fotoğraflara bakmayı unutmayın! Ha birde anket var :)

3 Ağustos 2012 Cuma

Justin, Selena İçin Çok İyi?


Selena, Justin ile çıktığı için kendini dünyadaki en şanslı kız hissedebilir, ama Justin Bieber'ın bunu her defasında dile getirmesine gerek yok. Selena ve Justin bir kaç kez ayrıldılar. Alınan duyumlara, dedikodulara göre Justin Selena'ya sürekli, onun için fazlasıyla iyi olduğunu ve kendini şanslı hissetmesi gerektiğini söylüyormuş. Bu ayrılıkların sebebi ise hep aynı konu, Justin'in kendini çok iyi görmesiymiş.


1 Ağustos 2012 Çarşamba

Paranormal Activity 4 Geliyor!


 Şahsen ben Paranormal Activity tutkunuyum. Tüm seriyi vizyona girer girmez izledim. Bana kalırsa serinin en iyi filmi tabiki de çıkış yaptıkları film, Paranormal Activiy 1. Filmi gündüz izlememe rağmen koltuğun içine gömüldüm ve karın kaslarımın kaskatı olduğunu farkettim. Filmi izleyenlerin yorumunu aldığımda bazıları hiç korkmadıklarını söyledi.Bilmiyorum, belki ben çok korkağım. Ama korku filmi kavamını bir kenara koyarsak filmin konusu da çok güzel. Kameralar, sahneler, efekler, sesler, her şey mükemmel. Bir de amatör çekim süsü vermeleri filmin kalitesini yükselmiş. Klasik korku filmleri gibi değil yani. Sözüm filmi izlemeyenlere...
 Gelelim Paranormal Activity 4'e. Film Ekim'in 19'unda vizyona giriyor. Tabii Türkiye'ye ne zaman gelir orası muamma. Yönetmenler; Henry Joost ve Ariel Shulman.
 İşte burdada filmin fragmanı;

Jared Padalecki, Eşi ve Oğlu İle Yiyecek Festivalinde


 Jared Palalecki ve eşi Genevieve Cortese, yeni doğmuş oğlu Thomas'ı 29 Temmuz'da Kanada'da yapılmış olan yiyecek festivaline götürdüler. Böylelikle Thomas'ı da daha detaylı görmüş olduk.

Selena Gomez, Teen Vogue'nun Fotoğraf Çekiminde


  Selena Gomez, geçtiğimiz gün Teen Vogue Dergisi'nin fotoğraf çekimine katıldı. Dergide olan yazıları özet geçmiş olursak;

 Gençlik filmlerinden uzaklaşması hakkında; 
 "Monte Carlo, o zaman benim için çok iyi bir basamaktı. Ama böyle bir şey rol almak istemiyorum. Disney'in bir parçası olmak benim için büyük bir nimetti.Dizimin başarılı olması beni mutlu ediyor ama oyunculuğu daha ciddiye alıyorum. İster istemez başarılı hissetmiyorum İş oyunculuğa geldiğinde tamamen farklı bir karakter yaratmak istiyorum "
  
 Yeni albümü hakkında; 
 "Bu albüm biraz daha değişik, biraz daha olgun ama hala eğlenceli. Justin Timberlake'le çalışmak için ölüyorum. . Ama onun benimle çalışmak istediğini zannetmiyorum.Müziğini çook seviyorum Ama onun artık müzik yaptığını bile düşünmüyorum"

  İlişkisi hakkında;
 " Bu gerçekten eğlenceli. Şanslıyım, 20 yaşındayım Özel hayatımı aşırı ciddiye almıyorum. İyi arkadaşlarım var. Diğerki şeyler devamında gelir zaten "

 Selena Gomez, ailesiyle mutlu mesut yaşıyor. Yani ayrı eve çıkmadı ya da Justin'le birlikte yaşamıyor. Bu konu hakkında; "Ailemle birlikte yaşadığım küçük bir evim var. Sadece biraz gizlenmiş durumdayım." dedi.

Copyright © 2015 Neler Oluyo?
| Distributed By Gooyaabi Templates