10 Eylül 2012 Pazartesi

Demi, Bazı Dövmelerini Sildirmeyi Mi Düşünüyor?


Demi Lovato'nun bir çok dövmesi var. Bileklerinde, parmağında, kulağında, göğüs kafesinde ve vucüdununçeşitli yerlerinde..Yaptığı bir açıklamada şuan dövmelerinin onu rahatsız etmediğini ama yaşlandığında onları sildirebilme ihtimali olduğunu söyledi.
Bunun hakkında daha önce düşünmüştüm çünkü yaşlandığımda hala orta parmağımdaki Rock N Roll dövmesini ister miyim bilmiyorum.Şuan gencim, ve bunu taşıyorum. Bunu yaşlandıktan sonra dert edebilirim.

Britney'de Saçını Demi Gibi Boyattı



 Simon Cowell'ın bir dergiye, Demi ve Britney'in beraber çalışmasını istediğini söyledi. 
Demi, Britney düeti istiyorum! Neden olmasın? Kim evsahipliği yapacak?
 Simon'ın söylediklerine bakılırsa, Demi ve Britnet düeti yolda olabilir.
 Bu arada, Britney'de saçlarını Demi'nin ki gibi boyadı. Daha önceki yazımda bahsettiğim gibi, Demi'ye saçlarının uçlarını pembeye boyatmasını öneren kişi de Britney'di. Pembenin ardından Demi, Katy Perry'nin önerisiyle saçlarının uçlarını maviye boyattı.Belkide Britney'e bu saç önerisini Demi vermiştir?

9 Eylül 2012 Pazar

Glee 4. Sezon Fotoğrafları


 Bağımlısı olduğumuz dizi Glee, 13 Eylül Perşembe günü tekrar hayranlarına kavuşacak. Bu diziyi bir çok yerde duymuştum. 4-5 gün öncede merak edip izlemeye başladım. Resmen bağımlılık yapıyor. Eğer müzikal filmleri, dizileri seviyorsanız kesinlikle bu diziyi izlemelisiniz. High School Musical gibi bir dizi. Ama tabiki aynısı ve ya benzeri değil. Oyuncular, senaryo, şarkılar gerçekten büyüleyici.Okullar başlamadan, son 8 gününüzü değerlendirmek istiyorsanız bu diziyi izlemelisiniz. (Resimleri büyük görmek için üzerine tıklayın)




















4 Eylül 2012 Salı

Demi, Yeni Albümü Üzerinde Çalışıyor


 Başlıkta da gördüğünüz gibi Demi yeni albümü üzerinde çalışıyor. Bununla birlike Aralık ayında çıkacak bir de single'ı var! Şuan yeni albümün hangi tür şarkılar olacağı bilinmiyor ama bence Demi tarzının dışına çıkmayacak. En son albümü Unbroken 2011 yılında çıkmıştı. Demi o yıl çok zor günler geçirdiği için şarkılarının çoğunda yaşadıklarından bahsetmişti.

Bridgit, Shane Harper İle Birlikte Olduğunu İtiraf Etti


Biz zaten Bridgit Mendler'ın, Good Luck Charlie'deki rol arkadaiı Shane Harper ile birlikte olduğunu biliyorduk ama bunların ilişkileri Kristen ve Robert'ınki gibiydi. Birlikte görülüyorlardı ama beraber olduklarına dair en ufak bir şey söylemiyorlardı. Bridgit katıldığı bir radyo programında Shane ile çıktığını söyledi. Bunu sesli bir şekilde ifade etmesi tüm dedikoduları doğruladı.Good Luck Charlie'yi izleyenler bilir. Shane Harper, Teddy'nin erkek arkadaşı Spencer'ı canlandırıyordu.

1 Eylül 2012 Cumartesi

Tristan, Bella'ya Yavru Köpek Aldı



 Bella'nın sevgilisi Tristan Klier, Bella'ya Kingston adında yavru köpek aldı. Bildiğiniz gibi Bella'da hayvanları çok seviyor. Gerçekte merak ediyorum Bella ve Tristan, gelecekteki Liam ve Miley mi diye. :)

Jonas Brothers Stüdyoda

 Bir önceki gün söylediğim gibi Jonaslar yeni bir single ya da albüm üzerinde çalışıyorlar. Bugün yine stüdyolardı. İşte görüntüler;



Copyright © 2015 Neler Oluyo?
| Distributed By Gooyaabi Templates