18 Ocak 2011 Salı

Sims 3


Ben küçüklükten beri Sims oyununun serilerini oynuyorum. Gerçekten muhteşemler. Oyunu oynarken zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyor insan... Sims 2 den sonra Sims 3 ile karşımıza çıkan EA Games bizi gerçekten sevindirdi. Sims 2 de evin dışına çıkamazken Sims 3'te sim; caddeleri dolaşıyor, komşulara gidebiliyor, parti düzenliyor ve çeşitli aktiviteler yapıyorsunuz. Yani sınırları gerçekten zorlamışlar.
 Sims 3'ü kısaca anlatmak gerekirse; bu oyunda kendi simini yaratıyorsun. Sim, insanın oyundaki haline söylenen terimdir. Simine kıyafet giydiriyorsun, saçını yapıyorsun ve ona belirli karektaristik özellikler veriyorsunuz(Friendly, Brave, Workholic). Siminizin tasarımını bitirdikten sonra eve yerleştiriyorsunuz ve asıl macera başlıyor üstelik herşey sizin elinizde... Siminize ister iş bulup çalıştırırsınız ister parti verip eğlenirsiniz.Bu oyun gerçek dünyanın oyuna yansımasıdır.Dikkatli olun evinize her an içinde hırsız girebilir ;)

4 yorum:

  1. Nasıl ve nereden indrebilirim.Satın almadan yani :D

    YanıtlaSil
  2. Torrent Turkiye'den indirebilirsin.Güvenilir bir site :)Ama yüklenmesi uzun sürüyor tabii bu senin internet hızınada bağlı.Eğer diyorsan benim bilgisayarımda çok yer kaplamasın o zaman Sims 1 i indir ama o bu kadar kapsamlı değil :)

    YanıtlaSil
  3. ben de sims oynuyorum çkkk güzell

    YanıtlaSil
  4. ...ama Sims 3'ün ayrı bir zevki var :)

    YanıtlaSil

Copyright © 2015 Neler Oluyo?
| Distributed By Gooyaabi Templates