18 Ocak 2011 Salı

Sims 3


Ben küçüklükten beri Sims oyununun serilerini oynuyorum. Gerçekten muhteşemler. Oyunu oynarken zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyor insan... Sims 2 den sonra Sims 3 ile karşımıza çıkan EA Games bizi gerçekten sevindirdi. Sims 2 de evin dışına çıkamazken Sims 3'te sim; caddeleri dolaşıyor, komşulara gidebiliyor, parti düzenliyor ve çeşitli aktiviteler yapıyorsunuz. Yani sınırları gerçekten zorlamışlar.
 Sims 3'ü kısaca anlatmak gerekirse; bu oyunda kendi simini yaratıyorsun. Sim, insanın oyundaki haline söylenen terimdir. Simine kıyafet giydiriyorsun, saçını yapıyorsun ve ona belirli karektaristik özellikler veriyorsunuz(Friendly, Brave, Workholic). Siminizin tasarımını bitirdikten sonra eve yerleştiriyorsunuz ve asıl macera başlıyor üstelik herşey sizin elinizde... Siminize ister iş bulup çalıştırırsınız ister parti verip eğlenirsiniz.Bu oyun gerçek dünyanın oyuna yansımasıdır.Dikkatli olun evinize her an içinde hırsız girebilir ;)

Bağımlılık Yapan Şarkılar ( Yabancı)

Bağımlılık yapan şarkılar;

 Hayley Williams feat BOB = Airplanes

 Katy Perry = Fireworks

 Kelly Clarson = Because of You

 Evanescence = Bring Me To Life

Demi Lovato = Get Back

Ashley Tisdale = It's Alright It's O.K

Taylor Swift = Mine

Taylor Swift = Speak Now

Justin Bieber = Baby

Demi Lovato feat Joe Jonas = Wouldnt Change a Thing

James Blunt = Goodbye My Lover



Kendi düzenlememdir.

Buz Pateni

 Evde canınız mı sıkılıyor ? Yeni hobiler mi edinmek istiyorsanız ?O zaman buz tam size göre ! Hem eğlenceli hemde güzel bir hobi. 
 İlk başladığınızda zor gözüküyor, düşmeler yaşıorsunuz ve sıkılıyorsunuz.Ama aslında öyle değil.Ben ilk başladığımda pek zorlanmadım çünkü daha önce tekerlekli paten kullanıyordum. Eğer sizde tekerlekli paten kullanıdıysanız yada kullanıyorsanız buzda başarılı olacağınızdan şüphe yok ! :)

Merhaba ! .D

 Merhaba
 Ben Simge. Klasik bir giriş yapıp kendimi tanıtmayacağım. :-D  Çünkü bunun pek önemli olduğunu düşünmüyorum.
 Blogumda her konuda haber, tartışma gibi şeyler olucaktır. En önemlisi tüm konular hakkında tartışabilir görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.
  Beğenmeniz dileğiyle...
Copyright © 2015 Neler Oluyo?
| Distributed By Gooyaabi Templates