19 Temmuz 2012 Perşembe

Demi Lovato anticisi misin?


 Bildiğiniz gibi Demi, artık Disney oyuncusu değil. Sarışın oldu, büyüdü ve sizin favori gurubunuzun üyesi Nial ile flört ediyor. Ama bunların olması onun değiştiğini göstermez. Geçen bir Facebook sayfasında  dolaşırken Demi Lovato hakkında yapılan yorumları gördüm. Gördüklerim karşısında bir Lovatic olarak üzüldüm. Kimisi onun antici olma sebebinin bileklerini kesmesine bağlamış kimisi Nial'ın Demi'ye karşı bir şeyler hissetmesine bağlamış. Ayrıca kilosunun fazla olduğu ve dişlerinin çirkin olduklarını belirtmişler. Şimdi gelelim Demi'nin anticisi olması için ürettiğiniz bahanelere.

Fotoğraf gerçek değildir.
 Niall ve Demi'nin arası çok iyi. Henüz bir birliktelik yok ama Niall, Demi'ye hayran olduğunu açık açık belirtti. Hatta bundan daha fazlasını belirtti. Ama Demi'den kesin bir açıkama gelmedi bu konuda. Tamam, Niall'ın hayranı olabilirsiniz -ki bende hayranıyım. Ama bu yüzden Demi'ye karşı bir cephe alarak tam olarak düşündüğünüz ne? Niall Demi'yle çıkmamalı çünkü sizinle mi çıkacak? Hepinizle? Bu konu Justin ve Selena içinde geçerli. Eğer sizde bu yüzden Selena'dan nefret ediyorsanız bu paragrafı tekrar okuyun





Dişlerinin çirkinliği olayı ise beni cidden güldürdü. Demi küçükken diş teli kullandı. Bu yüzden dişlerinin kötü olması neredeyse imkansız. Onun dişleri o kadar güzel ki Diş Tellerin Sorun Olmasın yazımda onu örnek olarak kullandım. Cidden, bu anticisi olmanız için bir sebep değil.












  Kilolu ve bileklerini kesti. Kilo geçici bir şey. Eskiden zayıftı ama şimdi sadece toplu duruyor. "Şişko" lakabı gerçekten çok ezici bir şey. Demi'nin anlattığına göre küçükken bu yüzden sağlıklı bir çocukluk dönemi geçirmemeiş. Arkadaşları hatta arkadaşları bile denilemez, çevresindeki çocuklar onun kilosuyla dalga geçmiş. Bunun sıkıntıları ergenlikte de Demi'nin peşini bırakmadı ve bu yüzden bileklerini kesti. Biz sadece dışardan olanları görüyoruz. Kimsenin gerçekte ne yaşadığını ve ne hissettiğini bilemeyiz. Bu sırf Demi için geçerli değil. İnsanları eleştirmek, çirkin lakaplar takmak çok basit. Ama asıl önemli olan bu lakapları hak ediyor olması. Adele'a da fazlasıyla kilolu denildi. O  ise " Kulaklar için müzik yapıyorum, gözler için değil." demişti ve istese kilolarını aldırabileceğini ama o bu haliyle mutlu olduğunu söylemişti. Aynı şey Demi ve diğer kilolu olan sanatçılar için de geçerli.
  

Ayrıca Demi'ye şımardı, değişti diyorlar da bunu nerden biliyorsunuz? O hala aynı Demi. Twitter'dan cevap verebiliği kadar hayranlarıyla irtibatta ve ben hiçbir zaman Demi'nin paparaziye ve ya bir hayranına taşkınlık yaptığı duymadığım, böyle haberlerde görmedim.

Artık ciddi anlamda düşünün ve söylediğiniz sözleri, taktığınız lakapları değerlendirin. Tamam, bir ünlünün anticisi olabilirsiniz ama bazen bunu fazlasıyl abartıyorsunuz ve konu çok çirkin boyutlara ulaşıyor. Birazcık empati yapmaya çalışın. Aynı şeyler sizin başınıza gelseydi... Demi'nin yaşadıklarını siz yaşasaydınız... Küçük yaşta alkolik bir babanız tarafından terk edilseydiniz ve çevrenizdekiler tarafından ezilseydiniz, belki siz sırf bilekleriniz kesmekle kalmazdınız. 
 Ben size onu sevmenizi ya da hayranı olmanızı söylemiyorum. Herkesin fikirleri, düşünceleri kendine. Bir insanı sevmeyebilirsiniz ama ona saygı duymak zorundasınız. Çünkü yaptıklarına bakarsak, Demi bunu hak ediyor. 


Yazımı zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. 

64 yorum:

  1. harika anlatmışsın bnm herkese teker teker dediklerimi sen toplamışsın...ve çok HAKLISIN..

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle ayrıca blogun mükemmel :) takipçinim...

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle katılıyorum cok güzel yazmıssın tebrikler =)

    YanıtlaSil
  4. harika anlatmıssın demı ye bayılıyorum . bence onu kıskanıyorlar. o kıza bayılıyorum kılolu bıle olsa ona hersey yakısıyor.

    YanıtlaSil
  5. NİALL ile flört etmiyolarki

    YanıtlaSil
  6. piç demi niallı haketmiyo niall ile nasıl dalga geçtiğini gerçek directionerlar bilir bi programda demiye niallı seviyomusun demişler ve o NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO demiş niall çok üzülmüş onu seviyo sizcede üzülmezmiydi bu kadar kırıcı olmasına gerek yoktuki ben niallı çok seviyorum ama orda deminin yes demesi onu mutlu edicekse yes demesini isterdim bu kadar kırıcı olmamalıydı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lan adsiz misin nesin gerizekali sen kime pic diyosun ? Bunca yazii okudun aklin haala buna mi calisiyo aa pardon tabi kafanin icinde calisan bi beyin varsa. Simdi beni iyi dinle demi ve niall arasinda bir şey zaten var ama dile gelecek bi iliski yok bende directionerim ve her seyi biliyorum ve takip ediyorum . Sen demi hakkinda rahatca atip tu onu bilen bilir! Ama saygi goster sen bu kiza bunca lafi diyosunda niall kalkip sana mi kosucak yaa allah allah tepemin tasini attirma .ayrica televizyon programi diyosunda izledin mi de konusuyosun. Sana soyliyim bu programi ben izledim ve bu tam 5 ay onceydi o 5 aydan sonra niall demiden hoslandigini demi ise niallin cok hos oldugunu soyledi gercek bunlar simdi o durmus beynin yeniden calismaya baslayabilir . Ve bunun ustune demiye bir daha sakin laf soyleme gunahi senin boynuna

      Sil
    2. bak kıızm sen demiye pic diyemessin tamammı ? ortada fol yok yumurta yok kalkmıs niall ı sevmiyorum dedi diyosun!sevmeyebilir sanane!sevmiiyo diye eğer pic olsaydı ozaman picin önde gideni olurdu!!! smdi o aklına pardon olmayan aklına nasıl sokcaksan sokk,sonra kalk demiye laf söyle!belki ozaman güzel sözler söylersn!terbiyesiz...

      Sil
    3. Kızım sen kendini bi b*k mu sanıon ln Sen deminin yaşadıklarını bilion muu yarısını sen yaşasan şimdi hayatto olurmusunnn ! La insansda biraz da olsa akıl olur sende o da yok !

      Sil
    4. Bak arkadaşım diğerlerinin dediği gibi sana beyinsiz falan demiycem çünkü onlara dahi layık değilsin.Çok koyu bir lovatic olduğum için böyle şeyleri okuyunca sinir krizi geçiriyorum çok ciddiyim şu anda çerçeve indirdim sayende neyse iyiki yanımda değilsin....Ayrı zamanda bir Directionerım ve ne Demi ne Niall birbirleri ile çıkmak zorunda değiller ama Diall ilişkisini destekliyorum be gerizekalı git diğer ropörtajları da izle mal Demi diyorki
      ''Bende bir directionerim ve onların yerinde olsam bende üzlürdüm.Bu yüzden Niall ile çıkmıyorum''dedi saf Perrie gibi mi yapsın?Ayrıca sen hepsini izlemedin heralde orda''Niall çok iyi bir arkadaşım her istediğimde onu arayabilir ve dertleşebilirim''diyor.Git de bi o pis tıkanık kulaklarını temizlet!Söz parası benden....

      Sil
    5. Lan adsiz misin nesin gerizekali sen kime pic diyosun ? Bunca yazii okudun aklin haala buna mi calisiyo aa pardon tabi kafanin icinde calisan bi beyin varsa. Simdi beni iyi dinle demi ve niall arasinda bir şey zaten var ama dile gelecek bi iliski yok bende directionerim ve her seyi biliyorum ve takip ediyorum . Sen demi hakkinda rahatca atip tu onu bilen bilir! Ama saygi goster sen bu kiza bunca lafi diyosunda niall kalkip sana mi kosucak yaa allah allah tepemin tasini attirma .ayrica televizyon programi diyosunda izledin mi de konusuyosun. Sana soyliyim bu programi ben izledim ve bu tam 5 ay onceydi o 5 aydan sonra niall demiden hoslandigini demi ise niallin cok hos oldugunu soyledi gercek bunlar simdi o durmus beynin yeniden calismaya baslayabilir . Ve bunun ustune demiye bir daha sakin laf soyleme gunahi senin boynuna

      Sil
    6. lan kız ne diyo sn ne diyon ayrıca küfür etme!!!!!!

      Sil
    7. Ya sen kimsinde demiye piç diyon!!pic olu pic !! Demi niall ile çıkmıyo diye piç diyosan o olmayan beynin için git ağla koyu lovaticim ona bi b*k söyleyemezsin sen deminin ya§adıklerının nebzesini yaşadınmıda konuşuyon OÇ!!!

      Sil
  7. tüm demi sevenlerine ona destek olanlara çok ama çok teşekkür ediyorum SENİ SEVİYORUZ DEMİ sen hep saygı duyulmaya layık birisin sana zarar vermek isteyenler seni eleştirenler seni çekemedikleri için ve bu arada dişlerin çok güzel ve çok güzel gülümsüyorsun

    YanıtlaSil
  8. Herşeyi çok güzel açıklamışsın eline sağlık.ancak deminin kiloda daha büyük sorunları vardı.ufak bir not düşmek istiyorum.Demi Lovato tamamen aşk kurbanı oldu yani Joe Jonasla güzel giden bir ilişkileri vardı ve Joe birgün saçma bir sebepten ondan ayrıldı.Joenun gidişini ,birlikte büyüdüğü aşkını kaybedişini kabullenemeyen demi zaten eğilimli olduğu beslenme aşkına yönelmeye karar verdi.Yedikçe yedi,kilo aldıkçada aldı.1 yıl evden çıkmadı.Joe Jonasın Ashley Gereenelede ilişkisini duyduğu anda çılgına döndü ve çareyi ölümde bulmaya çalıştı ama başaramadı.Bu yolu denemesinin büyük nedenide diğer ünlüler gibi uyuşturucu kullnmasıydı.Sonra hayata tekrar dönme kararı aldı.Kliniğe yattı.Tedavi gördü.Kilolalarını vermeye çabaladı.Şimdi bu haliyle karşımızda ve XFactor gibi bir yarışmanın yani Britney Spears gibi ünlü bir ismin bulunduğu bir yarışmanın jüri koltuğunda...Bu çok önemli birşey.Asla hiçbir yıldızın anticisi olmadım ama eleştiri yapılacak son insanlarda biridir Demi Lovato..

    YanıtlaSil
  9. Lovatic değildim ama artık Lovatic oldumm:)))

    YanıtlaSil
  10. bence sarışın olunca hem yaşlı hemde kilolu göstermiş bence koyu renk daha iyi olur :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanane ??

      Sil
    2. Yaw kardeşim sen bence mence diyon ama seni JÜRİ YAPAN OLMADI. Kendi görüşünü yapmak yerine onu fakmaya falan mı çalışıon, kimsin ulan sen?

      Sil
    3. soran oldumu

      Sil
  11. EVET TEŞEKKÜRLER GERÇEKTEN GÜZEL AÇIKLAMA.AYRICA ADSIZ GERİZEKALI MADEM DEMİYİ BEĞENMİYORSUN BLOGDA NE İŞİN VAR!!!!!!!ABE BEYNİ TAKMA OLAN SÜZME SALAK,!!!

    YanıtlaSil
  12. demi latavoyu çok severim bu haberler çok kötü bence çok güzel ve hiçte şişman değil

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amk ne seviyon daha ismini bilmiyon o Demi Lovato mal

      Sil
  13. lovatic arkadaşın beyni yok çeneni boşuna yorma...

    YanıtlaSil
  14. bence demi çok onca şeyi atlatıktan sonra utanın be kendinizden(adsız)

    YanıtlaSil
  15. onun obezitesi var ve dişleri mükemmel disneyde sürekli en iyi gülüşe sahip kişi olarak seçiliyo demiyi sevmeyebilirsinv ama anti olamassın siz onun yerinde olsaydıız eminim bileklerinizi keserdiniz

    YanıtlaSil
  16. Oyşşşşşşşşş Demi Yerim seni aşkım <3

    YanıtlaSil
  17. bende bir Lovatic değilim fakat demi lovatonun bu kadar ezilmeside saçma geliyor tamam hiçbir insan mukemmel değildir fakat deminin üzerine gitmek berbat bişey

    YanıtlaSil
  18. hey adsız !!!!! sen kime pic diyosun? sen ilk kendine baksana??demiye pic demek seni akıllı yapmıyo canım!niall ı elinde filanda oynatmıyo , niall ı sevmediğini hep söylüyo zaten.!uyan artık dünyaya dön!ve deminin nekadar iyi biri olduqunu gr!sensn pic!hayvan!

    YanıtlaSil
  19. bence demi gerçekten öyle güzel ve iyi bir kız ki onun hakkındaki tüm haberler yalan yok kokain içti (kokain içen başkası o içmemiş onun kuzeni içmiş)yok antici ne ya bileklerini kesmiş Allah Allah amma bahane ve bence bu yazıları yazan çooook haklı bu yalanları uyduran cehennemde yansın İNŞALLAHHHHH

    YanıtlaSil
  20. Cnm gerçekten çok iyi anlatmışsın.demi çok iyi kalpli bir insan.ve ayrıca çok güzel kilolarınıda isterse verebilir hem birazcık kilosunun olması onu çirkinleştirmez.bn directionerim ve niallıda çok seviyorum lovaticım demidende bu söylentiler yüzünden asla soğumam.

    YanıtlaSil
  21. yukarıdaki yazıya katılıyorum çok şey geçmiş kızın başından ve de baya iyi toparlamış tebrik etmek gerekir laf atmak değil.ayrıca sadece demi değil hiç kimse o tür kötü lafları hak etmez...

    YanıtlaSil
  22. evet bazlarının böyle bir problemi var aşırı hayran oluyorlar ve sevdikleri ünlünün sevgilisine anti oluyorlar feci bir hastalık :/

    YanıtlaSil
  23. Ne olursa olsun o Demi Lovato olarak kalıcak.. kim ne derse desin daha çok güçlenicek, söyledikleriniz umrunda değil haberiniz olsun :)

    YanıtlaSil
  24. Tamam da bizim de Demi'den nefret etme sebeplerimiz olabilir.Sen bunları nerden bileceksin ki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kizim o zamn bu blogdan siktirgit

      Sil
  25. keşke disneyden ayrılmasaydı

    YanıtlaSil
  26. lovatic değilim, antiyim ama sebebi yok sadece sevmiyorum eleştiri yapıyor muyum? Hayır. Ama bunları okuduktan sonra aklıma Taylor Swift geldi ve bundan daha fazlasının Taylor'a söylendiğini ve Taylor'un daha çok eleştirildiğini farkettim. Diall ya da neyse, Haylor ve Jelena da da aynı şey, sanki sizinle mi çıkacaklar. Peki o zaman neden kimse Taylor'u savunmuyor? Bunun dışında hala bir anticiyim ama gayet güzel yazmışsın, tebrikler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben bir lovaticim ama merak etme kötü bişey yazmıcam :) bir antici olarak demi ile dalga geçmeyip saygı duyduğun için teşekkürler. çeşke büütün anticiler böyle olsa :) tekrar teşekkür ediyorum.

      Sil
  27. Oyş yerim Demi'yi ♥ Forever Lovatic ♥ Bide keşke Niall ve Demi çıksa :/

    YanıtlaSil
  28. Öyle güzel anlatmışsın ki, Demi'ye karşı olan nefretim artık zerre kadar yok. Lovatic olmadım henüz çünkü onu hala tam olarak tanımıyorum, bu yüzden kendime LOVATIC gibi asil bir ünvanı yakıştıramam. Şu an sadece fanım. <3

    YanıtlaSil
  29. saçını sari ve pembe sanıyordum.Deminin fanıyım fakat kiloluysa bundan sizene sizde birgün kilolu oldunuz yalan atmayın şimdi herkesin sevgilisi olucak ama bnce şuan kıskanıyorsunuz. hem demi size -nialle biz yakışıyormuyuz dedimi hayır her şeye burnunuzu sokmayın siz antisiniz siz onla ilgilenmeyin bu kadar basit yani biz fanlar karışıyormuyuz he onu söyleyin biraz anlayın mesela birisi demiye anti ama avril i sevio biriside tam tersi gelip sana bişey dermi hayır laf dedirtmessin ama demiye dersin haksızlık yapmayın siz fanı olduğunuz ünlüyle ilgilenin

    YanıtlaSil
  30. çok iyi anlatmışsın ama niall kısmı yanlış

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anlamıyorum demi neresi şişman bence çoooooooooooooook güzel gülümsemek ona çok yakışıyor bence selena ona çoook büyük nankörlük yapmış

      Sil
  31. gerçekten haklısın , bu çok önemli bir konu ben şu an kortizon kullanıyorum ve kilo aldım elimden geldiğince göz ardı etmeye çalışıyorum çok zor bi durum bu ilaç psikolojiyi de çok etkiliyor çok depreşip bir insan olmuştum acı veriyor , dayanmak çok zor...

    YanıtlaSil
  32. Muhteşem br yazi

    YanıtlaSil
  33. Çok haklıı Demiyi biraz düşünün lütfen!

    YanıtlaSil
  34. SİZ BİZİ GULDURDUNUZ ALLAH DA SİZİ GULDURSUN

    YanıtlaSil
  35. Demı ve naılın durumunu acıklıga kavusturmak kavga etmek sıze mı dustu.

    YanıtlaSil
  36. niall sizinle mi çıkacak diyosunda nerden biliyosun belkide bana ilk görüşte aşık oldu gerçek aşkını bulduu bende demiyle fazla muhattap olmasını istemiyorum çünkü nialli o kadar yakışıklıki ona aşık olmamak elde değil gerçektede aşık bak aşık olanlar için söylüyorum nialli kaybetmekten korkuyoruz sende anla yani

    YanıtlaSil
  37. ve o directiondan dalga geçmiyor geçende resminde one directionun takımı vardı ve o külolu bile çok güzel

    YanıtlaSil
  38. ya sitenizi yeni gördüm bir yıl olmuş yazalı :-\:-) ünlüler aşktır demi taştır:-D forever lovatic <3<3

    YanıtlaSil
  39. olum yiyosa adsızlıktan çıksana yemez işte her neyse demi lovato ya laf etmeniz bu sayfada yakışı kalmaz helede piç demeye kalkma sana şunu söyliyim:
    B
    A
    B
    A
    N
    demi ilaçları bıraktı ve inanıyorum ki kiloda vericek o bize güçlü kalmayı öğretti oda bizim sayemizde lovatizlerle beraber güçlü kalıcak .

    YanıtlaSil
  40. nialla demi arkadaşlar bu bir demye piç demeye hakkın yok çünkü:
    A
    N
    A
    N
    Demi kiloda vericek ve eski fiziğine kavuşucak kavuşmasa bile biz onu böylede seviyoruz(lovatic)

    YanıtlaSil
  41. piç diyene sesleniyorum:
    A
    N
    A
    N

    YanıtlaSil
  42. Demi Lovato harika bence disardan bakildigindan kotu biri olarak gorunuyor amma guzel bir kalbi var ve Demiye cirkin deyenler onuda ALLAH yaratdi sizide hic bir hakkiniz yok ki birine cirkin diyorsunuz

    YanıtlaSil
  43. DEMI LOVATO DUNYANIN EN IYI INSANI SIZ KENDINIZE BAKIN BELKIDE SIZ ONDANDA SISMAN OLACAKSINIZ O BI KERE SISMAN OLMADI OLMAYACAKDA

    YanıtlaSil

Copyright © 2015 Neler Oluyo?
| Distributed By Gooyaabi Templates