15 Şubat 2011 Salı

Bu biraz aşırıya kaçtı bebeğim.

2011 Grammy Awards partisinde gösterişli bir kıyafetle katılan Miley hayranlarının kafasında yine '' Bu kız niye böyle giyiniyor ? '' diye sorular bıraktı.
Gerçekten niye böyle giyiniyorsun ? Kıyafetin çok kadınsı tamam güzel durmuş ama biz sana yakıştıramadık yani.Bence bu elbise Katty Perry gibi fiziken olgun bir bayana yakışır. 
 Miley daha önceden konserinde de iddialı bir seçim yaptığı için gelen tepkilere cevap olarak '' Ben ergen değilim.Artık bir kadınım bu tarzdaki kıyafetleri tercih ediyorum.'' gibi bir açıklama yaptı.Aslında biraz onada hak verelim.Neredeyse 7 yılını dizisi Hannah Montana'ya verdi.O bizim gözümüzde biricik Hannah'mızdı.Babası sinemaya gitmesine izin vermediği için evden kaçan, partiye arabasıyla gitmek isterken soluğu karakolda alan yaramaz kızımızdı.Artık dizi bitti ve karşımızda Miley Cyrus var.Miley o küçük şeker kız yorumlarından kurtulmak için bu süreci baya bir hızlandırdı.Bir gün elbette böyle giyinecekti ama o artık Hannah değil Miley.Umarım bir gün kendine gelir.Size biraz annenizi hatırlatıcam ama '' Herşey yaşında güzel''

3 yorum:

Copyright © 2015 Neler Oluyo?
| Distributed By Gooyaabi Templates